Sieplo voersystemen

Een slimme kalver- of rundveehouder herken je aan z'n SIEPLO.

Als kalver- of rundveehouder wilt u zoveel mogelijk uit uw bedrijf halen. Maar waarom zou u tevreden zijn zolang u nog geen SIEPLO hebt? Ontdek hoe u nóg nauwkeuriger en sneller kunt voeren en hoe u méér tijd overhoudt voor uw dieren. Laat het mengen, wegen en doseren volledig aan uw SIEPLO over. Met de innovatieve SIEPLO mengdoseerbakken, -wagens, -installaties en –robots beschikt u altijd over de beste oplossing voor ruwvoer. Ontwikkeld met een helder uitgangspunt: optimale groei en gezondheid voor uw dieren, maximaal rendement voor u.

Lees meer

LAATSTE NIEUWS

Succesvolle demonstratiemiddag
vrijdag 15 maart 2019

Afgelopen vrijdag, 8 maart, organiseerden SIEPLO en AgruniekRijnvallei een demonstratiemiddag bij veehouder Hoogenraad in Werkhoven. We kijken terug op een zeer geslaagde middag.

Tijdens de demonstratiemiddag waren er lezingen van AR en SIEPLO. AR informeerde de bezoekers over het nut van de optimalisatie van het ruwvoerproces. SIEPLO presenteerde de innovatieve voersystemen die deze optimalisatie mogelijk maken. Vervolgens vond er een demonstratie plaats met de verschillende S

Lees meer
Bekijk alle nieuwsberichten

AGENDA


Ga naar de agenda