Sieplo voersystemen

Een slimme kalver- of rundveehouder herken je aan z'n SIEPLO.

Als kalver- of rundveehouder wilt u zoveel mogelijk uit uw bedrijf halen. Maar waarom zou u tevreden zijn zolang u nog geen SIEPLO hebt? Ontdek hoe u nóg nauwkeuriger en sneller kunt voeren en hoe u méér tijd overhoudt voor uw dieren. Laat het mengen, wegen en doseren volledig aan uw SIEPLO over. Met de innovatieve SIEPLO mengdoseerbakken, -wagens, -installaties en –robots beschikt u altijd over de beste oplossing voor ruwvoer. Ontwikkeld met een helder uitgangspunt: optimale groei en gezondheid voor uw dieren, maximaal rendement voor u.

Lees meer

LAATSTE NIEUWS

SIEPLO presenteert innovatie op LIV Hardenberg 2016
maandag 17 oktober 2016

Van 25 tot en met 27 oktober presenteert SIEPLO zijn innovatie, de SIEPLO mengdoseerwagen model MC71, op de 20ste editie van de LIV Hardenberg.

De LIV (Landbouwdagen Intensieve Veehouderij) is een evenement waar ruim 300 exposanten hun nieuwste producten, technieken en diensten voor de pluimvee-, varkens en kalverhouderij exposeren. Tijdens de LIV presenteert SIEPLO de nieuwe mengdoseerwagen, de MC71. Dit model is begin dit jaar ontwikkeld als aanvulling op de bestaande product rang

Lees meer
Bekijk alle nieuwsberichten

AGENDA


Ga naar de agenda