Innovatie - Sieplo - Ede

Innovatie

 

Zelfs onze beste innovaties zullen we ooit overtreffen.

 

Wie SIEPLO zegt, zegt innovatie. Met welk product en welk model we ook op de markt komen, u wordt verrast met innovaties die ertoe doen. Grote innovaties zoals de onbemande voerrobot, kleine innovaties zoals de mengdoseerwagen die in nauwkeurigheid alle rivalen overtreft.

 

De echte innovaties

Het kan altijd beter, daar zijn we bij SIEPLO van overtuigd. Zelfs onze beste innovaties zullen we ooit zelf overtreffen. Maar hoe? Niet door alleen bestaande oplossingen verder te ontwikkelen. Wij geloven dat echte innovaties tot stand komen door voortdurend ‘nieuw’ tegen uitdagingen aan te blijven kijken. Naar uw uitdaging bijvoorbeeld om een zo hoog mogelijk rendement te halen. U wilt voeren tegen zo laag mogelijke kosten en met een zo hoog mogelijke opbrengst. Hoe kunnen we hiervoor nieuwe oplossingen bedenken?

 

De innovatieve kracht van SIEPLO

Innoveren. We houden ervan. En we zijn er goed in. Onze kracht?

 

Luisteren naar u. U vindt ons vaak in de stallen. Daar gebeurt het allemaal. Daar moeten onze machines waarde toevoegen. Daar horen we wat er beter kan en niet zelden komen we daar op nieuwe ideeën. We brainstormen met gebruikersgroepen én mensen van buiten de branche. Daardoor komen we op spraakmakende vondsten.

 

een eigen visie. We hebben onze eigen kijk op de zaak en houden vast aan onze principes. Een goed voorbeeld is onze verticale vijzel voor het mengen van ruwvoer. Niemand die dacht dat we daar secuur mee konden doseren; maar in onze visie zou een verticaal geplaatste vijzel beter zijn voor de voerstructuur. De praktijk bewijst het elke dag.

 

een flexibele organisatie. Innoveren is voortdurend veranderen. Machines verder ontwikkelen, maar ook op tijd afscheid durven nemen van oplossingen. We hebben dan ook een flexibele en op verandering gerichte organisatie. Een vruchtbare voedingsbodem voor innovaties!

 

kennis van moderne technologieën. Veel grensverleggende innovaties komen tot stand door bestaande technologieën een nieuwe toepassing te geven. Zo kwamen we onder meer tot het revolutionaire concept van de voerrobot. We blijven inspiratie opdoen door ons te verdiepen in nieuwe technologieën.

 

slimme productie. Een innovatieve oplossing is kansloos als deze niet efficiënt kan worden geproduceerd. Al zeggen we het zelf: dit is één van onze succesfactoren. Maakbaarheid is vanaf de allereerste 3D-tekeningen het uitgangspunt.