Werken bij SIEPLO

Vacatures

Technisch Support Engineer

42,5 uur per week

Als support-engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze Feedr klanten en dealers bij technische vragen. Je zorgt ervoor dat de klant optimaal wordt ondersteund en levert deze de juiste technische service-informatie. Ook geef je de dealers pro-actief ondersteuning en help je te bouwen aan een stabiel dealernetwerk. Je werkt nauw samen met de Feedr projectleider en je bent eindverantwoordelijk voor een adequate en goede telefonische service, zodat een optimale klanttevredenheid bij eindklanten en dealers gerealiseerd wordt.

Robotspecialist

42,5 uur per week

Zit de technische kennis bij jou ingebakken in je DNA? Solliciteer dan bij SIEPLO voor de functie van robotspecialist! Als robotspecialist installeer je onze innovatieve FEEDR® robotsystemen, los je storingen op en voer je periodiek onderhoud uit. Maar ook ben je actief betrokken bij het verbeteren en continue doorontwikkelen van dit gave product.

Servicemonteur

42,5 uur per week

Als servicemonteur bij SIEPLO installeer je de nieuwste SIEPLO voersystemen, los je storingen op en voer je periodiek onderhoud uit aan onze voersystemen. De installatie en het onderhoud worden hoofdzakelijk op locatie bij de klant uitgevoerd, meestal in Nederland maar soms ook in Duitsland en België.

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.